Barngradering 3 juni: barnen gjorde en mycket fin gradering, från 9:e upp till 6:e kyu. Grattis till alla barnen!!!! Och tack till barnens alla tränare för en fin insats!!!

Stort tack till familjen Djerf för en mycket fint utförd logistik för graderingsdagen!!

 

Östhammar 31 maj: lyckad gradering för alla deltagare. Grattis!!

 

Ludvikaläger 26-27 maj: Daniel, Katarina och Maribel klarade sin gradering för Jörgen och Karin. Grattis!!

Lägret var mycket uppskattat av våra deltagare.

 

Barnläger i Ludvika 21-22 april

Vi tackar Dala karateklubb Ludvika och Sensei Görgen och Karin för ett lyckat läger och bra tävlingar!

 

Januarilägret i februari

Lägret avhölls 3-5/2 i Rosersberg under utmärkt ledning av gästinstruktör Sensei Paul Giannandreas (5:e Dan, JKS Scotland).

Från vår klubb åkte denna gång sex personer.

Lördagens pass ägnades åt kata Meikyo och Kakuyoku Nidan samt en del fys och grundteknikträning som brukligt är. Eftermiddagen ägnades åt graderingar.

På söndagen tränades rytmen och övergångar i Heian Yondan med hjälp av alternativa tekniker - ett intressant grepp. Därefter stor katatävling med både barn- och vuxenklasser i enskild och lagkata. Östhammars deltagare gjorde bra ifrån sig, men inga bucklor fick vi hem denna gång. Nyttigt bara att titta på och lära sig hur katorna ska utföras i vår organisation.

Tack Görgen och Karin för ett bra arrangemang!

 

"Hårt och lärorikt"

var vad Adrian och Daniel tyckte om helgens (21-22/1) "pestläger" i Sollentuna. Görgen och Karin Sökare höll hårda fyspass och tuff tävlingsträning i både kata och kumite.

 

Tävlingsframgångar för klubben!

Daniel har kämpat till sig en brons i kata och en i fight i yngre juniorklassen i Ängelholm (29 okt), tillika brons i fight i juniorklassen i Stockholm Open 5 nov. Mycket duktigt gjort!